مشاوره حقوقی رایگان - آزاد شدن کمپ ...

سلام
برادرم 75 روزه تو کمپ ... است به ما گفتن اگه بیمه داره بیارید پدرم سالمند است برادرم کمک حال پدرم بود همه مدارک رو بردیم 22 روز است مدارک دستشونه می گن شورا بشه اطلاع می دیم ما از یزد هفته ای یکبار می ریم هیچ کس پاسخگو نیست شش ماه باید اونجا باشه داره دق می کنه مشکلی نداشته نمی دونیم باید چی کار کنیم تو رو خدا راهنمایی کنید به اونها گفتیم می خواهیم برادرم رو بیاریم یزد هیچ کس پاسخگو نیست این چه جور جایی که دارن فقط خانواده ها رو دیوونه می کنن همه کمپها یک ماه الی سه ماه است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است درخواست خود را به مسئولین کمپ کتبا اعلام کنید و انتقال به یزد دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کمپ پیگیری کنید
یا از طریق دادستان شهر خودتان پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق دادسرای مربوطه اقدام نماييد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با حکم قانونی این معتادان باید به صورت اجباری تا 3 الی 6 ماه در کمپ حضور یابند و پس از درمان با دستور قضایی و مسئولان زیرربط مرخص می شوند.ولی شما میتوانید جهت ارجاع به کمپ شهر خود را طریق دادستانی شهرتان اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با هماهنگی دادسرا و پلیس پیگیری کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

از طریق دادستانی شهر تان اقدام نمایید