مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مالکیت سیم کارت همراه اول

درود
اینجانب 15 سال قبل توسط یکی از آشنایان یک عدد سیمکارت همراه اول خریداری نموده و سیمکارت به نام ایشان است. پس از مدت کوتاهی ایشان به رحمت خدا رفته و هیچ ورثه‌ای ندارند. همسر ایشان هم مجددا ازدواج کردند. از سال 1396 سیم کارت غیر فعال شده است. البته سند سیم کارت در اختیار بنده است. به دفتر خدمات پیشخوان دولت مراجعه نموده که این مورد در حیطه‌ی اختیارات ایشان نبوده است. جهت تغییر مالکیت و راه اندازی این سیمکارت باید از چه ارگانی پیگیری شود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نمایندگی شرکت مربوطه پیگیری کنید
به نظر بنده امکانپذیر نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،،
مدارکی که برای سند زدن سیم کارت همراه اول مورد نیاز است عبارتند از ارائه اصل کارت ملی خریدار (انتقال گیرنده) و تصویر آن
ارائه اصل کارت ملی مالک فعلی سیم کارت (انتقال دهنده) و تصویر آن،به همراه داشتن سیم کارت فعالی که در یک گوشی همراه روشن باشد، ارائه کد پستی 10 رقمی خریدار سیم کارت (انتقال گیرنده ،در صورتی که به جای مراجعه انتقال دهنده، وکیل قانونی وی حضور پیدا کند می بایست اصل و تصویر وکالت نامه قانونی خود را برای به نام زدن سیم کارت همراه اول به همراه داشته باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به نمایندگی مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بايد علیه وراث طبقات دوم و سوم اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کار سختی است اول باید انحصار وراثت صورت بگیرد و ورثه وکالت به شما بدهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید دادخواست الزام به انتقال سند شماره همراه به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
علیه وراث و شرکت مخابرات شکایت نمایید