مشاوره حقوقی رایگان - استفاده همسایه از راه اختصاصی

سلام
زمین کشاورزی دارم که در ان برای ادوات کشاورزی وجای استراحت انباری ساختم
برای تردد راحتتر بر سر زمین خودم برای رسیدن به انبار راه درست نمودم
حال همسایه من میگوید برای تردد بدلیل اینکه راه ندارد از راه اختصاصی من استفاده کند در حالی که اصلا راه عبور مرور او از طرف زمین من نبوده چون بنده انشعاب اختصاصی گاز بردم ادعا میکند راه عمومی است حال قانون چه میگوید تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده، راه اختصاصی است و کسی حق رفت و آمد ندارد و شما یا توافق برسید و هزینه ای از وی بگیرید و حق عبور بدهید و اگر به توافق نرسیدید می توانید مانع رفت آمد نامبرده شود و در صورتی که مزاحمتی داشت می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.