مشاوره حقوقی رایگان - منع از ورود مستاجر واحد بدهکار

باسلام من مدیر یک مجتمع مسکونی هستم ما برا تعمیرات از مالکین پول جمع کردیم اما بعضی از مالکین همکاری نکرده اند ایا من میتونم مانع از ورود مستاجر به این واحد های بدهکار بشم تا مالک مجبور به پرداخت بدهی شود باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ابتدای به ساکن نه، بلکه اول باید اظهارنامه برایشان بفرستید، برای اینکه متن اظهارنامه چی باشه ، از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر . بهتر است اظهارنامه دهید و سپس اگر پاسخ نداد دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدیر ساختمان می تواند اظهارنامه ارسال کند اگر توجه نکردن می تواند طرح دعوی کند و انشعابات واحدهایی که هزینه تعمیرات را پرداخت نمی کند را قطع کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید مراحل قانونی و طبق مجوز های قانون عمل کنید