مشاوره حقوقی رایگان - بیمه ی زنان خانه دار

با سلام من ده سال دارم شرکت خصوصی کار میکردم دوسال و نیم بیمه ی بیکاری دارم و بقیه ی بیمه ام را ازطریق بیمه ی زنان خانه دار رد کردم باتوجه به این موضوع الان من 17 سال سابقه ی بیمه دارم و میخواهم با 20 سال سابقه خودم رو بازنشسته کنم میخواستم بدونم با این نوع بیمه این امکان برای من هست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در صورتی که 20 سال بیمه پرداخت کرده باشید بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق تامین اجتماعی پیگیری کنید
با با شماره 1420 تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما با 42سال و بیست سال بیمه میتوانید خود را بازنشسته کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،،،
کلیه خانم هایی که بین 18 سال و 50 سال سن دارند، می توانند اقدام به ثبت نام بیمه زنان خانه دار کنند افرادی که دارای سن بالای 50 سال می باشند، می توانند با میزان سابقه بیمه قبلی خود، اقدام به ثبت نام در بیمه زنان خانه دار نمایند میزان سابقه پرداخت حق بیمه، برای افراد بالای 50 سال، به حداکثر سن مورد نظر اضافه خواهد شد امکان انتخاب نرخ پرداخت حق بیمه، بر اساس پوشش های متنوع بیمه زنان خانه دار وجود دارد دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه، بر اساس شرایط بیمه گر، می تواند متفاوت باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با تأمین‌ اجتماعی رایزنی بفرمایید