مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص اتهام متهم کیفرخواست صادر شد

شخصی به درب منزل بنده آمده و با برادرم درگیر شده و برادرم از ناحیه چشم زخمی شده ویک انگشت دستش هم شکسته دو روز بعد طرف درب پزشگی قانونی باصحنه سازی از ما شکایت کرده ودو نفر از اقوام خود را که یکی پدربزرگ خانمش و دیگری پدر بزرگ خودش بوده رابه عنوان کسبه محل در گیری جا زده و اکنون قاضی بازپرسی کیفر خواست صادر کرد میخواستم بدانم معنای کیفرخواست چیست و باید چکار کرد؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
یعنی از نظر بازپرس مجرم شناخته شده اید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بازپرس اتهام شما را وارد دانسته و با صدور قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست پرونده شما را جهت رسیدگی و صدور حکم به دادگاه ارسال کرده است.
هر دفاعی دارید می توانید در دادگاه مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود کیفر خواست یا تعبیر دقیق تر آن قرار جلب به دادرسی، یعنی دادسرا متهم را مجرم شناخته است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما متهم شدید ولی هنوز مجرم نیستید در دادگاه رسیدگی میشود و حکم صادر میگردد