مشاوره حقوقی رایگان - صدور کیفرخواست

سلام بر وکلای محترم‌. ما از شخصی به عنوان جعل شکایت کردیم. الان دادیار گفتن که کیفرخواستش داره صادر میشه و منتظر تایید دادستان هستن.
سوال من اینه وقتی کیفرخواست صادر بشه ایا شخص جاعل جلب میشه؟
سوال دوم هم اینکه در دادگاه کیفری اجازه حضور داریم؟
سوال سوم هم اینکه جریمه جعل و استفاده از سند مجعول چیه؟(بخاطر دست بردن در پرونده و زدن مهر برگشماری روی سند مجعول به شکل غیرقانونی احتمال داره سند رسمی باشه) آخه من توی سایت ها خوندم مبلغی که برای جریمه نوشته بود خیلی کم بود حالا اگر با توجه به سنش زندان نندازن جریمه نقدی ش اصلا چشمش نمیاد

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جلب نمیشه پرونده ارجاع داده میشه به دادگاه و طرفین جهت رسیدگی به دادگاه احضار می شوند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام جلب نمیشه پرونده ارجاع داده میشه به دادگاه

حامد ملک زاده

جناب آقای حامد ملک زاده :

سلام : نظر به اینکه پاسخ به سوال شما نیازمند توضیحات کامل از جانب شما میباشد خواهشمند است در صورت تمایل اقدام به مشاوره تلفنی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر جلب نمیشود مگر وثیقه یا ضامن به دادگاه معرفی نکرده باشد
بله زمان جلسه رسیدگی دادگاه به شما ابلاغ خواهد شد
مجازات حبس خواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده به دادگاه ارسال میشود و برای رسیدگی طرفین احضار میشوند و اگر متهم حاضر نشد و در صورت وجود شرایط حکم غیابی صادر میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جلب نمی شود جریمه ها هم آپدیت شده اند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر فعلا پرونده جهت صدور حکم به دادگاه کیفری ارجاع میشود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام متعاقب صدور کیفرخواست پرونده جهت بررسی و صدور حکم نهایی به دادگاه صالح ارسال می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.