مشاوره حقوقی رایگان - شرایط قیم شدن برادر

چنانچه برادر بزرگتر خواسته باشد قیم شود می‌تواند و شرایط آن چگونه است ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق سرپرستی پیگیری کنید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

در صورتی که صلاحیت ایشان توسط دایره سرپرستی دادسرا محرز گردد میتوانند قیم شوند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانونا افرادی که با محجور در یکجا زندگی می کنند در اولویت برای قیم شدن هستند .

ماده 1231 - اشخاص ذیل نباید به سمت قیمومت معین شوند:
1 - کسانی که خود تحت ولایت یا قیمومت هستند؛
2 - کسانی که بعلت ارتکاب جنایت یا یکی از جنحه های ذیل بموجب حکم قطعی محکوم شده باشند:
سرقت - خیانت در امانت - کلاهبرداری - اختلاس - هتک ناموس - یا منافیات عفت - جنحه نسبت به اطفال - ورشکستگی به تقصیر.
3 - کسانی که حکم ورشکستگی آنها صادر و هنوز عمل ورشکستگی آنها تصفیه نشده است؛
4 - کسانی که معروف به فساد اخلاق باشند؛
5 - کسی که خود یا اقربا طبقه اول او دعوائی بر محجور داشته باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دایره سرپرستی تشخیص می‌دهد کدام یک به نفع محجور و مصلحت اوست