مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه حق بیمه و سنوات کارگر پاره وقت

سلام، در کارگاهی کار‌ کرده ام، بصورت ساعتی و پاره وقت، اما هیچ قراردادی بین ما و کارفرما امضا نشده بود، پس از 9 ماه کار پاره وقت از آنجا بیرون آمدم و حالا قصد دارم از کارفرما شکایت کنم بابت عیدی،سنوات و حق بیمه

ساعت کاری من بصورت پاره وقت و کاملا نامنظم بود و حالا مدرکی که از کار کردن 9 ماهه در آنجا دارم واریزی های صاحب کارم هست

حالا اگر شکایت کنم اداره کار چطور میتواند حق بیمه و حق سنوات من را محاسبه کند؟
چون دایم در آنجا نبودم چطور میتواند حق من را محاسبه کند؟
صرفا با آن فیش های واریزی و تقسیم بر نرخ یک ساعت کار این امر را انجام‌ میدهد؟

در صورت شکایت صاحب کارم مدعی خواهد شد که بخشی از آن واریزی ها بخاطر عیدی و سنوات بوده، آیا با این کار من می‌توانم ادعای او را رد کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام تمام مطالبات شما از طریق وزارت کار قابل پیگیری و مطالبه میباشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

حق بیمه باید به سازمان تامین اجتماعی پرداخت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید