مشاوره حقوقی رایگان - عدم افزایش حقوق کارگر

در اسفند 97 وارد مجموعه ... شدم و یک قراداد یک ماهه داشتم
در سال 98 حقوق من را افزایش ندادند و قرارداد یکساله با همان مبلغ قبل بستند و مجبور شدم امضا کنم
الان میتونم کاری کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید به اداره کار محل اشتغال خود مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید از طریق اداره کار اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می تواند مابه التفاوت افزایش حقوق و مزایای خود را از طریق اداره کار شکایت نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله از طریق اداره کار شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید به اداره کار محل اشتغال خود مراجعه نماییدو مابه التفاوت افزایش حقوق و مزایای خود را درخواست کنید

یک وکیل :

با سلام
با مراجعه با اداره کار میتوانید حقوق تضییع شده خود را مطتلبه نمایید.