مشاوره حقوقی رایگان - فسخ

درمبایعه نامه ای خریدار حدود نصف مبلغ معامله را پرداخت نموده و در پرداخت مابقی آن دچار مشکل میشود و در یک متمم خریدار متعهد میگردد تا تاریخ 85/2/25 تسویه کندو چنانچه موفق به آن نشد معامله فسخ و مبلغی هم بابت ضرر و زیان معین گردیدکه به فروشنده بدهد. در تاریخ معین شده خریدار موفق به پرداخت مابقی ثمن معامله نشد . در تاریخ 85/2/27 یعنی دو روز پس از گذشت تعهد نامه اقدام به ارسال اظهارنامه فسخ به آدرس دفتر کار نامبرده ( در مبایعه نامه مکان قانونی طرف قید گشته و کلیه مکاتبات تا آن روزبه آن ادرس میرفت ) ابلاغ قانونی (ماده 70) گردید . و در تاریخ 85/3/7 یعنی حدود ده روز بعد در دادگستری ثبت گردید . سوال 1- آیا این فسخ با توجه به تاریخهای ذکرشده و نوع ابلاغ موثر و قانونیست یا خیر . 2- آیا پس از اراده شخص مبنی بر فسخ فاصله ده الی دوازده روزه ارسال اظهارنامه(زمان ثبت در دادگستری)از طرف فروشنده قانونیست 3- مضافا اینکه از حدود سه ماه قبل از این در دو اظهارنامه مجزا مطالبه وجه را نیز را به خریدار گوشزدکرده بودم . در پایان ضمن تشکر و قدردانی از زحمات شما دست اندرکاران . امیدوارم توانسته باشم مطلب را به وضوح توصیف کرده باشم تا با پاسخ قانونی شما بتوانم از حقوقم دفاع کنم . در صورت امکان پاسخ را به آدرس ایمیل اعلامی ارسال فرمایید . مزید امتنان است

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

بله ابلاغ های شما قانونی است.
به طور کلی ارسال اظهارنامه برای آگاهی دادن دوباره به طرف مقابل است و در اکثر موارد طرف مقابل اطلاع از تعهد خود دارند. اظهارنامه به نوعی رعایت حال ایشان است.