مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه

فسخ مبایعه نامه ای به علت عدم پرداخت کامل ثمن توسط داوری ونیز دادگاه شغبه 29 ودادگاه تجدید نظر تایید شده است.همسر خریدار به عنوان ثالث اعتراض کرده و صلحنامه دستی به تاریخ قبل از اظهارنامه فسخ به شعبه دیگری ارسال و درخواست فسخ رای را کرده است.
در صلحنامه مورد وصف امضاِء فردی به عنوان شاهد وجود دارد که در آن تاریخ به اتهام کلاهبرداری در زندان بود
1_آیا می توان از این سند دستی به عنوان فریب دادگاه شکایت کرد؟
2_وکلای عزیز چه پیشنهادی دارند؟

پاسخ ها :

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام بله میشود بعنوان تبانی شکایت کرد