مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

با سلام، دختری از بنده به اتهام آدم ربایی ، تجاوز به عنف، تهدید به انتشار عکس وفیلم، ضرر نفسانی شکایت کرده که در دادگاه از این اتهامات تبرئه شدم ولی حکم به روابط نامشروع و 99 ضربه شلاق تعزیری فقط به من دادن . دو سئوال دارم: 1- در صورت شکایت از این دختر بابت این اتهامات چه مجازاتی براش در نظر گرفته میشه؟
2- پرونده قابل فرجام خواهی در دیوان عالی است که بنده اخیرا فرجام خواهی کرده ام . احتمالا چه حکمی برام صادر میشه آیا حکم نقض میشه؟
لازم به ذکره که این دختر باردار شده ولی بنده گردن نگرفته ام ولی به من نسبت میده و بعد از 6 ماه از تاریخ بار داری به پزشکی قانونی رفته است . البته در پیامک های تلگرام و واتساب هست که بنده او را تشویق به سقط کرده ام ولی از معاونت در سقط هم تبرئه شدم. پیشینه کیفری ندارم و دختر با رضایت و اصرار خود به خونه من وارد شده است

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تظلم خواهي اين دختر خانم و پناه بردن به دادگاه و محاكم قضايي از جمله موارد اعلامي و ادعاي شرف نيست
به هر صورت بايد پرونده رؤيت يا اطلاعات تكميلي داشت و پاسخ كامل ارائه نمايم
در مورد بارداري نيز بايد منتظرتعيين ولي و پدر از طريق آزمايشات ژنتيكي و پزشكي قانوني و اثبات آن ماند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پرونده به دیوان ارسال شده باشد دیوان با توجه به محتویات پرونده و دفاعیات شما اظهارنظر خواهد کرد.
در خصوص شکایت از دختر، شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و شکایت شما رد می شود