مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه

سلام یکی از اقوام ما بدون گواهینامه سوار موتور میشه و توسط راهنمایی و رانندگی توقیف میشه بدون تصادف بوده و در ضمن کلاه داشته موتور رو میشه از پارکینگ آزاد کرد ؟؟ 16ساله

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله موتور را می تواند آزاد کند پرونده اول باید در دادسرا تعیین شعبه بشه و به جهت رانندگی بدون گواهینامه به جزای نقدی محکوم می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب اول موتور می‌توانید از طریق پلیس راهور آزاد کنید اما به دلیل اینکه شخص گواهینامه نداشته به جزای نقدی محکوم میشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به خاطر رانندگی بدون گواهینامه جریمه نقدی میشوند و برای آزادی موتور به پلیس راهور مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به پلیس راهور مراجعه نمایید جریمه باید پرداخت شود