مشاوره حقوقی رایگان - ریموت پارکینگ

سلام. آپارتمانی با 8 واحد و 5 پارکینگ اختصاصی. تردد عمومی از درب مجزا و تردد خودرو به پارکینگ 2 واحد از یک درب اتوماتیک و 3 واحد نیز از درب دیگر اتوماتیک. آیا واحدهای بدون پارکینگ با توجه به عدم پرداخت حق تعمیر و نگهداری دربها میتوانند ادعای داشتن ریموت درب پارکینگ را داشته باشند؟؟؟

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود و احترام خدمت شما هموطن عزیز
اگر پارکینگ ها سند داره و درها فقط برای پارکینگ ها تعبیه شده و راه ورودی نیست، خیر داشتن ریموت موضوعیت نداره.
موفق باشید