مشاوره حقوقی رایگان - ندادن ریموت درب پارکینگ

سلام. مدیرساختمان 4 واحدی هستم و پارکینگ ندارم ولی انباری دارم. واحدهای دیگر بدون اجازه بنده درب دو لنگه پارکینگ را با تزیین سقف شیروانی و با هزینه گزاف تعویض کردند و ریموت به بنده ندادند. به دلیل این که قبلا جهت هزینه کمتر پیشنهاد داده بودم اهرمی برقی نماییم و درب دو لنگه را به قیمت ضایعاتی و اندک بدون اجازه فروخته اند. حال ادعا دارند که درب پارکینگ جزء مشاعات نیست و چون شما پارکینگ نداری و درب نفر رو سوا هست، شما حق استفاده ندارید. چون بنده قبلاً همانند بقیه آنان موتوری دارم و درمشاعات پارک می‌نمودم و ریموت به من ندادند. تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پارکینگ نداشته باشید حق پارک موتور در پارکینگ را ندارید ولی می توانید ریموت درب پارکینگ را داشته باشید