مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

باسلام،من درساختمانی15واحدی هستم که دارای17پارکینگ هست یعنی یک واحد3پارکینگ دارد،چندوقت پیش این واحد اقدام به فروش یکی از پارکینگهای خودکردکه من آن پارکینگ راخریداری کردم
حالا سوال من این هست که وقتی پارکینگ راتحویل گرفتم نبایدبمن ریموت هم بدهد؟چون آن آقا بابت ریموت هزینه جداگانه ازمن خواسته،آیاحرف ایشون درست است؟

پاسخ ها :

ریموت پارکینگ پارکینگ