مشاوره حقوقی رایگان - ساختمان دارای دو درب خروج پارکینگ

سلام و عرض ادب ؛ ساختمان ما 10واحد می باشد که همگی صاحب پارکینگ می باشن. دارای دو درب خروج یکی به کوچه و یکی به سمت خیابان میباشد.
درب خروج پارکینگ بنده به سمت کوچه هست. و برای استفاده از درب خروج رو به خیابان باید از پارکینگ یکی از همسایگان رد شوم.
آیا میتوانم از درب خروج رو به خیابان اصلی در صورتی که همسایمون ماشینش نیست برای خروج استفاده کنم؟
آیا با توجه به وجود مشاعات ساختمان مطابق سند میتوانم ریموت درب خروج به سمت خیابان اصلی داشته باشم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی البته اگر کلید یا ریموت درب خ را بهت دادند
بستگی به موافقت مجمع عمومی ساختمان دارد