مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تحویل مبیع

باسلام
واحد پیش خرید بوده الان طبقه ای که خریدمو نمیده طبقه پایینو میده.الزام به تحویل مبیع بدم ؟
به نتیجه میرسم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید طبق قرارداد دادخواست الزام ب تنظیم سند رسمی بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد شما دارد
الزام به ایفای تعهد قراردادی یا الزام به تحویل مبیع مطرح بفرمائید کار شما نیست این امور از تخصص وکیل است
عدم توجه به این موارد مساوی است به رد دعوا و تضییع همیشگی حقوق

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بله می توانید دادخواست بدهید