مشاوره حقوقی رایگان - سرایدارم و می‌خوام حق و حقوقم بگیرم

سلام خسته نباشید خدمت همه وکلای عزیز
بنده اینجا 8ماه سرایدارم با زن بچه ام که روزها بیرون کارمیکنم وخانمم هرروز خدا باید نظافت ساختمان انجام بده درصورتی که کار پاره وقت هستش الان می‌خوام مرخصی برم نمیدن وبهم میگه باید صد میلیون سفته امضا کنی ببخشید من هیچ قراردادی با وی ندارم دست خودم فقط یکبار نوشتیم که نسخه دسته خودشه والان وقت تمدید قراردادهستش که تمدید نمیکند بخدا خیلی از لحاظ روحی روانی منو خانومم را اذیتت میکند آیا با مراجعه به اداره کار میتوانم به حق وحقوق قانونی خودم برسم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به متن قرارداد دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله قطعا
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی و لایحه تخصصی تنظیم گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید و در شکایت خود تمام حق و خود را به صورت کامل می توانید مطالبه کنید.