مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از کار

بنده از سال 95 تا 99 در یه شرکت پیمانکار بودم و از اول 99 تا مرداد 1401 نیروی شرکتی شده ام خاستم بدون بعد استعفا حق و حقوق من چطور محاسبه میشه و کل سابقه من تو این 8 سال محاسبه میشه یا فقط چند سال کار قراردادی منظور میشه و حق و حقوق شامل چه چیزهایی هست؟ با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با کارشناسان اداره کار در میان بگذارید تا بیمه و حقوق و سنوات شما دقیقا محاسبه شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حقوق و مزایای شما از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره کار پیگیری تا بررسی و محاسبه شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اداره کار و امور اجتماعی موضوع را پیگیری

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

حق و حقوق شامل سنوات عیدی پاداش اضافه کاری حق اولاد سختی کار و امثالهم و نسبت به اون 8 سال اگه کم و کسری از طرف شرکت پرداخت شده باشه محکوم در غیر اینصورت هیچ و فقط شما 18 ماه حقوق بیکاری میگیری فقط

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سابقه محسوب می گردد از طریق اداره کار پیگیری نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق کارشناسان اداره کار پیگیری کنید