مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نحوه محاسبه خسارت تأخیر تأدیه در شعبه اجرای احکام

سلام بنده محکوم به پرداخت اصل چک و خسارت تأخیر تأدیه شده ام. اما به نحوه محاسبه مبلغ خسارت تأخیر تأدیه اعتراض دارم. شعبه اجرای احکام دادگاه، مثلاً مبلغ 15 میلیون تومان محاسبه کرده، اما طبق محاسبات من، مبلغ خسارت 10 میلیون تومان می شود. چگونه و به چه مرجعی باید شکایت یا اعتراض کنم.
با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

به اجرای احکام مراجعه کنید برایتان محاسبه میکند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از شعبه بخواهید تا مجددا محاسبه کند و اگر مدارکی دال بر پرداخت بخشی از بدهی داربد ارایه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به همان اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به همان اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام لایحه بفرستید و با قاضی اجرای احکام حضورا صحبت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خسارت تاخیر در تادیه بصورت سالانه محاسبه می شود می توانید اعتراض خود را به قاضی که حکم زیر نظر وی اجرا می شود مطرح کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

طی لایحه ای مراتب را به عرض دادگاه برسانید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق قاضی اجرای احکام میتواند این موضوع را پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق قاضی اجرای احکام پیگیری نمایید