مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مبلغ چک

با سلام. من یک چک به ایران خودرو به تاریخ 95/5/15 داشتم که ندادم و الان حکم پرداخت اصل مبلغ به میزان 5800000 تومان و تاخیر تادیه اومده. خواستم ببینم خسارت تاخیر تادیه تا زمان پرداخت که 99/10 می باشد، چقدر می‌شود و کلا چقدر باید بپردازم؟ ممنونم

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام تاخیر تادیه تا روزی که پرداخت کنید بر اساس شاخص بانک مرکزی محاسبه می شود