مشاوره حقوقی رایگان - نقل ذمه به ذمه

باسلام. بنده ظهر حواله ای که به گفته قانون حواله یک سند تجاری محسوب نمیشود را امضا و اثر انگشت زدم و آن را به شخص دیگری که در دادگاه اظهار نمود حواله را از بنده گرفته و او هم ظهر حواله را امضا به شخص سوم انتقال داد و شخص سوم این حواله را برگشت زد. در این جا چون سند حامل بود و غیر تجاری نقل ذمه به ذمه انجام گرفت؟ اگر نقل ذمه به ذمه انجام گرفت، چرا قاضی که خودش گفته این سند غیر تجاری میباشد و عین همین امضا رو نفر دوم هم در ظهر چک انجام داد.، بنده را محکوم به پرداخت و نفر دوم را ظهرنویس خطاب کرد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حواله از جمله اسناد تجاری است و ظهر نویسان به صورت تضامنی ضامنند