مشاوره حقوقی رایگان - تخلف تلگرامی

برای شکایت از ادمین یک کانال تلگرام که بابت کاری که قرار بود انجام بده پول براش واریز کردم باید چه مراحل قانونی انجام بدم جواب تلفن نمیده ولی همچنان در تلگرام مشغول فعالیت هست وکانال جعل اسناد داره وبا دروغ که به یکی از ارگانها وصل هستم میتونم مدرک قانونی بگیرم بعدا مشخص شد کلاهبرداره

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تحت عنوان کلاهبرداری در دفتر خدمات قضایی طرح شکایت شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به پلیس فتا رجوع کنید و بعد از مستند سازی میتوانید شکایت کنید