مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در تلگرام

سلام در تاریخ 8فروردین از کانالی 3میلیون وسایل سیسمونی خریدم و گفتن تا 17فروردین میرسه و چون جنس‌ها خارجیه نمیشه کد پیگیری بدن
حال نیومده و جواب اصلا نمیدن
تمام صحبت‌ها و سفارش‌های منو پاک. کردن
فیش واریزی دارم ولی شماره ای ندارم
میتونم. پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام امکان شکایت برای شما وجود دارد میتونید شکایت تحصیل مال به طریق نامشروع انجام دهید و تا یک مراحلی پیش برید ولی این نکته را مد نظر داشته باشید که چون مبلغ کمی است ارزش پیگیری تا آخرین مرحله را ندارد وقت و هزینه زیادی را باید مصرف کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله با توجه به مدارک موجود قابل پیگیری نیاز به گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر کامل‌تری به توان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از صاحب حساب و کانال به عنوان کلاهبردار شکایت کن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع از ایشان شکایت نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله. اما زمان می برد و پیگیری زیاد می خواهد .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می توانید به استناد فیش واریزی موجود اقدام به ثبت دادخواست به خواسته مطالبه وجه در دفتر خدمات قضایی کنید .