مشاوره حقوقی رایگان - انشعابات مغازه دارای حق کسب و پیشه

سلام
مغازه‌ای رادرحدود47سال دراختیارمستاجرهست رومالک آن هستم.البته قراردادفی‌مابین عادی بوده و مدت آن دوسال بوده ومدت آن هم ب‌پایان رسیده که بدلیل سهل‌انگاری ویااعتمادب‌صورت کتبی تمدیدنشده وکاغذی بین‌مون ردوبدل نشده.اخیرادردادگاه وجودرابطهءاستیجاری فی‌مابین موردتاییددادگاه رسیده است.
مستاجربنده تقاضای انشعاب گازوآب راازدادگاه خواسته ودادگاه هم ب دلیل انتفاع بهترازملک مورداجاره رای ب حضوربنده(مالک)رودرادارات مربوطه صادرکرده..سوال..
باتوجه ب اعلام مستاجرنسبت پرداخت هزینه‌های مربوط انشعابات ازطرف ایشان انشابات جدید ب‌نام مستاجر صادرمیشود یا مالک..

(مالک دارای کل سهم6دانگ عرصه عیان ثبت درسندرسمی ملک میباشد)
باتشکرفراوان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به رای صادره دارد اصولا مستاجر
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
بایستی به نام مالک صادر گردد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نام مالک ملک صادر میشود مستاجر فقط حق استفاده برای مدت اجاره را دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رای دادگاه باید مطالعه گردد تا بتوان پاسخ مناسبی به شما ارائه داد