مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه

دستور تخلیه خانه ای را از شورای حل اختلاف شهر پرند گرفته ام . گفت از همون تهران اجراییه بزن -روز 21م ماه که تا سر ماه 10روز مونده باشه ‌بیا برای مامور…سوالم این است میتونم زودتر برم اجراییه بزنم چون ایران نیستم ‌14روز بعد (که سر ماه انتهای مهلت تخلیه است) مادرم که وکالت تام دارد برود و اجرا کند ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی امکان صدور اجراییه وجود دارد مانعی نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید درخواست اجرائیه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی محل سکونت خویش تقاضای خود را به ثبت برسانید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام یا شخصا و یا از طریق وکیل دادگستری قابل پیگیری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خودتان یا وکیل دادگستری می تواند پیگیری کند.