مشاوره حقوقی رایگان - اپارتمان

سلام. من یک اپارتمان نیم کاره خریدم در سال 1389فروشنده پول از من گرفت در بنگاه قولنامه نوشتیم قرار شد بعد از دوماه تحویل بدهد این کار نکرد بعد من خودم با فروشنده قرار گذاشتم گفت شما مبلغی مانده پول را به من بدهید برو خودت خرج تکمیل ش کنید تحویل خودت من رفتم اپارتمان را تکمیل کردم وهمه امتیاز ها برق واب وگاز تلیف به نام خودم گرفتم قراربود بعد از تمام این فروشنده بیاد باهم حساب کتاب کنیم نیامد بحداز سه سال برای من شکایت امده بروم دادگاه بعد از چهار سال فسخ قرارداد از دادگاه صادر شود که پول منو بدهد به جای پول به من بدهد برای من

پاسخ ها :

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

سلام پرونده باید بررسی شود که جهت فسخ چیست و اکر دادنامه صادر نض ه باشه دفاع مقتضی کرد پیشنهاد میگردد حتما وکیل بگیرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
محتوای پرونده و مدارک و اسناد بایستی بررسی گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای فسخ قرارداد یا باید شرط فسخ در قرارداد پیش بینی شده باشد یا اینکه به جهت قانونی باید حق فسخ به وجود بیاد.
اگر توافق دوم مبنی بر تکمیل ساختمان به صورت مکتوب باشد یا شاهد داشته باشید مشکل خاصی پیش نمیاد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود آرا صادره باید بررسی شود
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید اسناد و مدارک شما بررسی و سپس اظهار نظر دقیق صورت گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه فقط در صورت شرایط خاصی حکم فسخ قرارداد میدهد توضیحات شما کافی نیست نیاز به بررسی بیشتر هست توصیه میشود وکیل بگیرید