مشاوره حقوقی رایگان - باز نشر پست یک بلاگر

سلام من یه پیج اینستا دارم فیلم عروسی و جشن بلاگرا رو میزارم چند وقت پیش یه بلاگری یه رقصی از یه مهمونی گذاشت که توش یه پسره میرقصید من هم اون و توی پیج خودم گذاشتم الان اون پسر بهم پیام داده ک از اون بلاگر و تمام کسایی ک این و پخش کردید شکایت میکنم میخواستم ببینم چقد پام گیره؟ پیجم و کامل حذف کنم بازم قابل پیگیری هست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تصاویر را بدون مجوز صاحب ان پخش کرده باشید ان شخص میتواند از شما شکایت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر تصاویر بدون اجازه صاحب آن انتشار داده شود و از تصاویر خصوصی محسوب شود می تواند شکایت نماید در خصوص سال دوم خیر

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود. در صورت اثبات انتساب پیج به جنابعالی و همچنین یک سری شرایط خاص، مجازات مقرر در ماده 745 قانون جرایم رایانه ای اعمال خواهد شد. در مواردی که شرایط کافی برای تحقق جرم فراهم نباشد مانند سوءنیت یا ایراد ضرر به شخصی که تصاویرش پخش شده است، جرم مذکور تحقق نیافته است.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه بدون اذن بوده میتوانید شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پیج را حذف کنید به نظر شکایت او نتيجه ای ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اون شخص می تواند از شما و بلاگر با عنوان انتشار فیلم و عکس خصوصی شکایت کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بدون اذن بوده میتوانید شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان شکایت می باشد حذف کنید بهتر است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ پیج را حذف کنید به نظر شکایت او نتيجه ای ندارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر تصاویر بدون اجازه صاحب آن انتشار داده شود و از تصاویر خصوصی محسوب شود می تواند شکایت نماید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

بله میتواند شکایت کند

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

انتشار تصاویر برای شما مسؤلیت دارد

مینا احمدی

مینا احمدی :

مجرم هستید در هر شرایطی