مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و توهین و اجرای احکام

بنده خواهرم به جرم تهدید و توهین محکوم شده بود و برج ده پارسال چون چندین اتهام دیگر بود و روز دادگاهی گفتند بازداشت میشی باید ضامن بیاری و ما سند بردیم گذاشتیم و بعدش دو تا اتهام دیگه تموم شد و فقط یدونه تهدید و توهین موند که 7ماه حبس و 70ضربه شلاق و 7میلیون پول نقد جریمه شد و بعدش پرونده رفت اجرای احکام در برج سه یعنی خرداد و بعد چند روز پیام اومد که برای دیگری پرونده اجرای احکام نوبت بگیرید که نوبت نبود و حضوری رفتیم بگیریم و بهش گفتند که ششم تیرماه برای پیگیری پرونده بیاید دادگاه ولی تو سامانه نوشته وقت نظارت پرونده اجرای احکام برای برج هشت امسال می باشد و روز ششم برای پیگیری مراجع نموند که ایشون رو دستگیر کردند که گفتند زندانی داری و بردنش زندان.الان سوال این است که اون موقع که سند گذاشتیم از اون روز جز زندانی حبس حساب میشه یا نه و اینکه الان باید چجوری بتونیم بیاریمش بیرون ؟؟ ممنون

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

باید پرونده و گردش آن مورد بررسی قرار بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛ بله روزهای بازداشتی محاسبه می شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر اون روز دادگاه قرار صادر کرده و اگر ضامن معرفی نمی کرد می رفت بازداشتگاه و از تاریخی که به زندان رفته محاسبه می شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حبس از تاریخ حضور ایشان در زندان محاسبه میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله روزهای بازداشتی محاسبه می شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
از تاریخی که به زندان رفته است محاسبه خواهد شد

مینا احمدی

مینا احمدی :

خير از زمان بازداشت برايش از داديار ناظر زندان درخواست مرخصي و يا پابند كنيد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از زمان حضور در زندان ایام آن محاسبه می گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از روزی که به زندان رفته جزو حبس ایشان محسوب میشه