مشاوره حقوقی رایگان - سوابق بیمه تامین اجتماعی گذشته

با سلام. من سال 83 که مربوط به قبل از خدمت سربازی می باشد در یک کارگاه مشغول بودم ولی متاسفانه هیچ بیمه ای رد نشده ایا میشه اون بیمه رو الان حل کرد؟ اون کارگاه الان منحل شده و من مدرکی دال بر اشتغال در آن کارگاه ندارم ولی صاحبش هست و دسترسی دارم بهشون و میتونه اعتراف کنه.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شماباید دلایل ومدارکی مبنی بر کارکرد خود در آن کارگاه ارائه نمایید تا رابطه کارگر کارفا شما احراز شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد