مشاوره حقوقی رایگان - اجاره زمین کشاورزی

با سلام.بنده یک زمین کشاورزی رو برا مدت مشخصی به ی نفر اجاره داده بودم.با پایان مهلت اجاره و بعد از گذشت چندماه ،علیرغم ارسال احضاریه،شخص مورد نظر هنوز قسمتی از زمین رو تخلیه نکرده.ایا می توان اجرت المثل ایام تصرف را از ایشان مطالبه کرد؟
سوال بعدم اینه:ایا اگر بواسطه دیر تخلیه کردن این شخص، قراردادی رو که برا فصل زراعی بعد و با شخص دیگه ای بسته شده، به علت عدم در اختیار گرفتن به موقع زمین فسخ گردد.ایا می توان عین مبلغ قرارداد جدید رو به عنوان خسارت مطالبه کرد؟ از این جهت که زمین کشاورزی من برا یک فصل بلا استفاده می ماند و دیگر نمی توان اجاره داد.
با تشکر

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

امکان مطاابه اجرت المثل هست مابقی بستگی به قرارداد دارد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، ضمن بررسی قرارداد مطالبه اجرت المثل میسر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مطالبه اجرت المثل امکان دارد و برای گرفتن خسارت ناشی از رفع تصرف شرایط خاصی باید اثبات شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اجرت المثل ایام تصرف قابل مطالبه است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اجرت المثل این مدت قابل مطالبه است. ولی سایر خسارات به سختی ممکن است قبول شود