مشاوره حقوقی رایگان - فسخ اجاره نامه زمین کشاورزی

باسلام، ما یه زمین کشاورزی به مساحت 2هکتار با چاه آب دارای پروانه بهره برداری اجاره دادیم پسر عموم، پسر عموم بجای کشت زمین آب چاه رو فروخته و کنار چاه ما چاه دیگه ای غیر قانونی کنده و از آب شیرآب هم استفاده کشاورزی کرده و اجاره رو به موقع پرداخت نکرده. اجاره ایشان هم 5ساله هست که دوسال گذشته و سه سال باقی مونده، ما میخوایم که اجاره نامه رو فسخ کنیم آیا با این تخلفات که کرده اجاره نامه فسخ میشه؟؟؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص حفر چاه غیر مجاز از شرکت آب منطقه ای پیگیری کنید.
فسخ قرارداد با این شرایط ممکن نیست

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

اگر در قرارداد یکی از شرایط فسخ عدم فروش آب و استفاده صرف کشاورزی قید شده باشد امکان فسخ وجود خواهد داشت.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مستقیم نمی توانید فسخ کنید ابتدا باید الزام وی به انجام تعهدات که در اجاره نامه قید شده ( اعم از انجام کشت و ... ) اگر عمل نکرد حق فسخ دارید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله به علت تعدی و تفریط مستاجر ، قرارداد قابل فسخ است به شرطی که

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه دخل و تصرف در عین مستاجره که برخلاف شرایط قراردادی باشد می توانید نسبت به فسخ اجاره نامه اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اگر در قرارداد یکی از شرایط فسخ عدم فروش آب و استفاده صرف کشاورزی قید شده باشد امکان فسخ وجود خواهد داشت.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر می‌رسد از حدود امانت خارج شده و قابل پیگیری است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هرگونه دخل و تصرف در عین مستاجره که برخلاف شرایط قراردادی باشد می توانید نسبت به فسخ اجاره نامه اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا تامین دلیل بدهید و بعد دادخواست بدهید برای فسخ قرارداد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از بایت تصرف و تغییرات بدون اذن در زمین میتوانید و اجاره بدون مجوز اب میتوانید فسخ قرارداد را بخواهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
با توجه به تعدی و تفریط مستاجر ، قرارداد قابل فسخ میباشد بدوادتامین دلیل نمایید