مشاوره حقوقی رایگان - فسخ اجاره نامه زمین کشاورزی

بنده زمینی را به مدت یکسال زراعی اجاره کردم بعد از کاشت محصول و هزینه های کاشت و داشت که نزدیک به 4 برابر مبلغ اجاره نامه است متوجه شدیم زمین به یک علف هرز انگلی آلوده است که باعث نابودی پنجاه درصدی محصول شده است .بعد از تامین دلیل و نظر کارشناس اقدام به فسخ اجاره نامه کرده ایم صاحب زمین می گوید من با وکیلم صحبت کردم اگر اجاره نامه فسخ شود شما هیچ حقی به محصول کشت شده ندارید میخواستم ببینم با توجه به هزینه های اینجانب صاحب زمین چنین حقی دارد یا نه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
یا خود محصول یا قیمت محصول باید پرداخت بشود ولی اجرت المثل زمین باید پرداخت گردد یا هزینه های شما باید پرداخت گردد