مشاوره حقوقی رایگان - اجرای طرح هادی روستایی

باسلام و عرض ادب .ما در روستای ... کلاردشت استان مازندران زندگی می‌کنیم در ملک شخصی خودمون که فقط و فقط ملک کاملا شخصی و متعلق به ما سه خانواده عمو و پسر عمو ها بوده و برای حفظ امنیت خودمون تابلو بن بست و زنجیر گذاشتیم برای جلوگیری از ورود افراد متفرقه و بیگانه به داخل محوطه و حریم شخصی که متاسفانه دهیاری به ما گفته که اینجا طرح هادی هستش و شما اجازه ندارید چنین کاری رو انجام بدین و به ما گفته کار شما غیر قانونیه و جایی که طرح هادی تعریف شده عمومیه
آیا ملک شخصی ما که ابا و اجداد ما بالا ی دویست سال اینجا سکونت داشتن چطور طرح هادی و عمومی محسوب میشه و ما حق نداریم از حریم شخصی و ملک شخصی خودمون محافظت کنیم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

آن قسمتی که تبدیل به خیابان شده حتی اگر بن بست باشه و همه شما فامیل باشید بازهم معبر عمومیه و شما دیگر حق اختصاصی نسبت به آن ندارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کوچه عمومی باشد چنین حقی ندارید