مشاوره حقوقی رایگان - تحریک به قتل

زنی برای منافع من را تحریک به قتل کرده حدود 15ماه پیش آیا دادگاه پرینت تلفن به خانوم را میده که زنگ زده اسلحه خریده من رو راهنمایی میکرد.

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود
در صورت صلاحدید مقام قضایی رسیدگی کننده و همچنین چنانچه راه دیگری برای اثبات موضوع وجود نداشته باشد بله پرینت مکالمات و پیامک ها اخذ می شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است راه به جایی نخواهید برد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قتلی صورت نگرفته نمیتوانید از خانم شکایت کنید