مشاوره حقوقی رایگان - قتل

سلام خدمت وکلای عزیز ببخشید من نامزد دوستم با یک پسره دیدم این موضوع رو بهش گفتم بعد دوستم با پسره درگیر شد و با چاقو به گلوی مقتول زدن فوت شدن بعدن دوست من در آگاهی گفتن که من تحریکشون کردم که این کار کنن در صورتی که من اصلا اطلاعی از این موضوع ندارم آیا من حکم میخورم

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

بسته به نظر بازپرس و دلایل اثباتی طرف مقابل دارد.قطعا بازجویی خواهید شد و حتما از مشاوره حضوری با وکیل استفاده کنید.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر دادسرا شما را احضار کرد میتوانید دفاع کنید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
موضوع شما نیاز به اطلاعات بیشتری دارد. در صورت تمایل تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید در دادگاه کلا موضوع را انکار کنید.