مشاوره حقوقی رایگان - قتل

باسلام
بنده فرزندم درحین انجام وظیفه خدمت سربازی درحین نگهبانی به قتل رسیدو تصمیم زود هنگام صورتجلسه کمسیون 140 ناجا فوت فرزندم را عادی اعلام کردن وپس از گذشت در دادگاه تجدید نظر یگان را محکوم به یک فقر دیه کامل کردن ایا تبدیل وضعیت از فوت عادی به شهادت تعلق میگیرد

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر رای قطعی است باید درخواست اعاده به دیوان بدهید، حداقل باید فوت حین خدمت می دادند که حقوقی به عایله تحت تکفلش بدهند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق همان ارگان پیگیری کنید تا تبدیل به فوت حین خدمت شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

فوت حین خدمت محسوب می گردد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بعید است مع الوصف باید وضعیت خدمتی و نحوه مرگ وی بررسی و سپس اظهار نظر شود حداقل باید حین خدمت محسوب گردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، ضمن پیگیری از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان اگر رای قطعی است باید درخواست اعاده به دیوان بدهید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام با یگان مربوطه هماهنگ کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر رای قطعی است باید درخواست اعاده به دیوان بدهید