مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام مذهبی

سلام اسم من ام البنین هست و میخوام به اسم رها تغییر بدم ثبت احوال این کارو انجام میده؟
هیچکس اسممو کامل صدا نمیزنه و بهم میگن امل و میخوام تغییر بدم ایا امکانش هست؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت احوال اقدام کنید در صورت مخالفت از طریق دادگاه به طرفیت ثبت احوال

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول به ثبت احوال درخواست بده اگر تغییر ندادند به دادگاه خانواده دادخواست بده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ابتدا از طریق ثبت احوال و سپس دادگاه اقدام کنید

حسن مهرآسا

جناب آقای حسن مهرآسا :

سلام مطرح کنید احتمالا قبول کنند

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام امکانش هست منتهی دلایل خود را از طریق سایت ثبت احوال پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا به ثبت احوال مراجعه نمایید در صورت عدم پذیرش از طریق دادگاه پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق ثبت احوال ودر صورت عدم. موفقیت دادکاه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال پیگیری کنید
در صورتی که ثبت احوال قبول نکرد می توانید دادخواست بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد در صورت تمایل از طریق سایت تماس بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا از طریق ثبت احوال اقدام نمایید در صورت عدم نتیجه از دادگاه پیگیر شوید

رامین ملائی

جناب آقای رامین ملائی :

سلام رویه دادگاه ها در این خصوص متفاوت است

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

ابتدا به ثبت احوال مراجعه نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، تغییر نام مذهبی به یک نام مذهبی دیگر امکان پذیر است و آن هم منوط بر این است که فراوانی نام منتخب ثانویه بیشتر از نام اولیه باشد. یعنی بایستی مشخص شود فراوانی کدام اسم غالب است و در صورتی که فراوانی اسم منتخب ثانویه بیشتر از اسم اولی باشد امکان تغییر نام وجود خواهد داشت.

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير .
بله امكان پذير است . ابتدا به ثبت احوال درخواست دهيد در صورتي كه درخواست را نپذيرفتند در دادگاه عمومي حقوقي دادخواست تغيير نام را تقديم نماييد.