مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پرینت پیامک های همسرم

سلام
دختر خانمی با من تماس گرفت و از من خواست که مانع ارتباط شوهرم با مادرشون بشم گفت که 28 سال داره و با شوهرم در این باره تلفنی صحبت کرده آدرس محل زندگی هم برای من ارسال کرد و گفت شوهر من هر روز با مادرشون میرن سفر خانه و .. حتی گفت خانواده شوهرت هم از این موضوع آگاه هستند البته من متوجه شده بودم که شوهر برای یک خانم پیام می فرسته و اسکرین شات گرفتم اما ایشان و خانواده اش کتمان میکنند
با توجه به اینکه من صحبت های دختر آن خانم در واتساپ و پیامک هام دارم میتونم درخواست پرینت پیام های آن خانم و همسرم را بدهم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام خانم محترم در این خصوص خیلی باید با احتیاط عمل کنید که آبروی خانواده و شوهر را نبرید، اثبات رابطه نامشروع در دادگاه بسیار سخت است، ابتدا چند وقتی خودت شوهرت را تعقیب کن صحت وسقم موصوع را با دقت و هوشیاری بررسی کن، بعد تصمیم بگیر، ممکنه ان خانم میخاد زندگی شما را خراب کند. پاسخ سوال منفی است.

حسن مهرآسا

جناب آقای حسن مهرآسا :

سلام . متن پیامک رو به شما نمیدن

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید شکایت رابطه نامشروع مطرح کنید ولی دادگاه به سختی دستور استعلام مخابرات میدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام وکیل بگیرید و تحت شرایطی قابل قابل شکایت است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید شکایت کیفری رابطه نامشروع مطرح نمایید تا استعلام صورت پذیرفت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید با همین مدارک اگر امکان اثبات ادعا را دارید تحت عنوان رابطه نامشروع از انها شکایت کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام بهنوان رابطه نامشروع شکایت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، شکایت کیفری رابطه نامشروع مطرح نمایید تا استعلام صورت پذیرفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید شکایت رابطه نامشروع مطرح کنید ولی دادگاه به سختی دستور استعلام مخابرات میدهد

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

شما میتوانید شکایت کیفری مبنی بررابطه نامشروع مطرح ودر خواست پرینت پیام ها رو ازدادگاه کیفری در خواست کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله می توانید اما ابتدا عنوان شکایت باید مشخص باشد