مشاوره حقوقی رایگان - وکالت کاری

باسلام
من و همه اعضای خانواده به برادرم به صورت مشترک وکالت کاری دادیم...بابت ساخت منزل و مغازه ک دارایی.بیمه.....
اول اینکه من می‌توانم وکالت خودم را عزل کنم بدون حضور برادرم؟؟؟
سوال بعد اینکه موکل بنده مغازه خانواده را اجاره داده(لازم به ذکر که بقیه راضی هستن)خلاصه بنده حتی مبلغی نه دریافت کردم نه میدونم چقدر اجاره میگیرند
واینکه این دلیل میشه چون پدره من انسان سرشناسی بوده در ساختمان پلاسکو ملک را فقط با یک وکالت کاری ساده چندین سال اجاره بدهند؟؟؟آیا من می‌توانم شکایت کنم برای حق وحقوقم؟؟
لطفا من را راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حق عزل وکیل را دارید می توانید وکیل را عزل کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید سهم اجاره بهای خود را به موجب دادخواست مطالبه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وکالت بلاعزل نداده باشید قابل ابطال است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته ّبه نوع وکالت و اختیارات دارد می توانید وکیل را عزل نمایید
حساب تصدی ایام وکالت قابل مطالبه می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درصورت داشتن حق عزل وکیل وکیل را عزل نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق مشاوره تلفنی دادراه ارتباط برقرار کنید حداقل 40 دقیقه باید مشاوره بگیرید که چکار کنید