مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام وقت بخیر وکلای عزیز من یک مشکل بسیار بد برایم رخ داده است ممنون میشوم راهنمایی ام کنید من دوسال هست که عقد کرده ام و سال گذشته با همسرم سر یه سری مشکلات باهم بحث کردیم و همسرم بنده را کتک زد و با چاقو تهدید ب مرگ کرد شیشه های خانه مان را شکست و بنده به پزشکی قانونی مراجعه کردم و نامه ای دریافت کردم که ثابت می‌کرد که همسرم بنده را کتک زده چند روز بعد از این ماجرا دوباره همسرم بنده را کتک زد در حد مرگ که اجازه نداد از خونه بیرون برم و ب کسی نگفتم ولی عکس گرفتم از صورت کبودم و دیگر میل به زندگی کردن با ایشان نداشتم ولی بخاطر خانواده مجبور به زندگی شدم و قصد جدایی داشتم تا چند روز پیش که با یک آقای دیگری صحبت می‌کردم همسرم متوجه شدن و قصد دارند پرینت گوشی من رو بگیرند و جدا شوند حال چند سوال برایم پیش آمده است خط به نام همسرم است آیا متن پیام برایشان بالا می اید؟ یا خیر؟ دوم این ک آیا ثابت شود خیانت از سمت من بوده مهریه من را می‌توانند ندهند؟ سوم این که آیا طلاق توافقی صورت بگیرد مهریه ب بنده تعلق می‌گیرد یا خیر؟؟ چهارم این که با عکس میتوانم ثابت کنم که دوباره ایشان به من آسیب رسانده است؟؟؟

پاسخ ها :

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام مهریه ارتباطی به خیانت ندارد و درهرصورت قابل مطالبه است.
عکس هم از امارات محسوب میشود انا باید ثابت کنید که همسرتان اینکار را کرده است

حسن مهرآسا

جناب آقای حسن مهرآسا :

سلام متن پیامک رک بهشون نمیدن

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

موضوع ضرب و جرح با موضوع رابطه نامشروع با موضوع مهریه با موضوع طلاق یک طرفه از سوی زوج یا زوجه با موضوع طلاق توافقی هرکدام بحثی جدا گانه است و هرکدام برای خود یک پرونده قضایی می طلبد، هر چند که برخی از پرونده ها در برخی دیگر تاثیر گذار است.
باید ببینیم شما چی می خواهید و ایشان چی میخاد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه در هر صورت قابل مطالبه است حتی اگر زن رابطه نامشروع داشته باشد.
ولی اگر مرد بخواهد شکایت کند و رابطه نامشروع ثابت کند به مجازات قانونی محکوم خواهید شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهریه در هر صورت قابل مطالبه است حتی اگر زن رابطه نامشروع داشته باشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پیامک ها تا ششماه قبل قابل استعلام است. اثبات این موضوع تاثیری در مهریه ندارد