مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیام و تماس

سلام من دوساله نامزد کردم همسرم هفت ماهه ولم کرده رفته من با خطی ک ب نام پدرم بود در این اواخر ب مدت کمتر از یک ماه با اقایی تماس تلفنی و پیام میدادیم اما حرفهای معمولی میزدیم و روزمره بعد پشیمون شدم و بلاکشون کردم حالا همسرم بعد هفت ماه اومده و مدعی شده ک اون سیمکارت مال منه و میخواد ازم شکایت کنه امکانش هس؟در ضمن من باکره هستم و هنوز کامل زن اون آقا نشدم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون برای تحقق جرم رابطه نامشروع ،
شرایط خاصی وجود خواهد داشت و
تماس تلفنی صرف ، رابطه نامشروع محسوب نمیشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید ارتباط خود را با ان شخص کاملا قطع کنید و از همه حا دیلیت اکانت نمایید . خط اگر به نام همسرتان نباشد نمی‌تواند ادعایی داشته باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

خط اگر به نام همسرتان نباشد نمی‌تواند اقدامی داشته باشد
مگر برای تحقیق جرم رابطه نامشروع که البته دلایل و شرایط خاصی وجود خواهد داشت.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید دید دلیل ادعای ایشان چیست . به نظر شکایت ایشان نتیجه ندارد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام جهت شکایت نیاز به دلیل و مدرک وجود دارد
سیمکارت را تحویل ندهید
و اگر 7 ماه از تاریخ آخیر رابطه تون با اون آقا گذشته باشه در استعلام مشخص نمی شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اثبات جرم رابطه نامشروع نیاز به دلایل قوی تری دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله میتواند اما صرف چت رابطه نامشروع را مطابق رویه قضایی و قانون ثابت نمی کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر عقد نکرده اید نمی تواند کاری انجام دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر خط اگر به نام همسرتان نباشد نمی‌تواند ادعایی داشته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که زوج شکایت کند دادگاه دستور پرینت سیم کارت شما را که به نام پدرتان می دهد.