مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طلب

سلام خسته نباشید؛
بنده حدود 8ماه پیش مبلغی به دوستم کارت به کارت کردم تا با ان میوه خرید و فروش کنه و اگه سود کرد پولو بهم برگردونه اگه هم سود نکرد خود پولو پس بده ولی الان وعده الکی میده امروز و فردا می کنه؛اس ام اس هم دارم ازش میشه شکایت کرد؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام و با مراجعه به وکیل دادگستری درخواست تنظیم دادخواست نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله دادخواست مطالبه وجه دهیداز زمان مطالبه رسمی خسارت تاخیر تادیه را نیز می توانید مطالبه نمایید بعلاوه خسارت دادرسی