مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن پیشوند به نام

سلام
من اسمم مهدی هستش و به دلیل اینکه پسر عمو و پسر دایی هم با نام و نام خانوادگی یکسان دارم، میتونم پیشوند محمد رو به اسمم اضافه کنم.

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام از طریق دادگاه درخواست تغییر نام بدین

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
ابتدا باید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
بدوا از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام دادخواست تغییر نام بدهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

ابتدا به اداره ثبت احوال درخواست بدین درنهایت درصورت عدم موفقیت از طریق دادگاه اقدام نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا از طریق ثبت احوال پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب اداره ثبت احوال مراجعه کنید و درخواست دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می توانید از طریق اداره ثبت احوال موضوع را پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ، به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگه اصلاح نشد از طریق دادگاه دادخواست تغییر نام بطرفیت ثبت احوال را پیگیری نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد در صورت تمایل از طریق سایت تماس بگیرید.