مشاوره حقوقی رایگان - عدم امضا قرارداد هولوگرام دار توسط موجر

بنگاه قرارداد را کامل کرده وبا وجود قبول موجر برای بستن قرارداد هولوگرام دار با یک پیش نویس اولیه به سبک قدیم 200میلیون ودیعه دادم و ملک رو تحویل گرفتم حالا مالک مدعی شده نمیخواد مالیات بده و حاضر به امضا قرارداد تکمیل شده نیست. میتونم شکایت کنم و یا فسخ قرارداد

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ در صوزت امضا قرارداد اولیه ؛ عقد منعقد گردیده است و عدم امضا قرارداد هولگرم دار خللی به عقد منعقده وارد نمی نماید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مشکلی ندارد و نیازی به تنظیم قراردادی که کدرهگیری داشته باشد نیست و همین قرارداد عادی هم معتبر است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

عدم امضا قرارداد هولگرم دار خللی به عقد منعقده وارد نمی نماید