مشاوره حقوقی رایگان - در مورد سابقه ی تامین اجتماعی

15 سال سابقه ی تامین اجتماعی دارم در صورت انصراف از ادامه میتونم بازخرید کنم و مبلغی به من تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع را از طریق اداره بیمه باید پیگیری کنم که مشمول بازخریدی خواهید بود یا خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر ممکن نیست.
می توانید با شماره 1420 تماس بگیرید و پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با شماره 1420 تلفن اطلاع رسانی سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با شماره 1420 تلفن اطلاع رسانی سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید