مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت

با عرض سلام
برادر اینجانب به دلایل واهی هر روز یکی از آشنایان و دوستان و همکاران را واسطه قرار میدهد در صورتی که موضوع در دادگاه مختومه شده و رای به نفع من صادر شده. اگر چه ایشان به این امر واقف است اما هر روز یک نفر را برای همان کار واسطه قرار میدهد و با این کار آسایش مرا سلب کرده
آیا میتوانم از ایشان شکایت کنم و از قانون بخواهم که مانع این رفتار ایشون بشوم ؟
ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می توانید طرح مزاحمت شکایت داشته باشید وکیل بگیرید و امور خود را وکیل بسپارید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شاید بابت مزاحمت و نشر اکاذیب بتوانید اقدام کنید