مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

باعرض سلام و خسته نباشید.
خانم بنده با حکم قضایی وارد منزل بنده شده به همراه مامور درصورتی که بنده سرکار بودم برای بردن جهیزیه ولی کلیه اجناس بنده را خارج کردن حتی اقلامی که در لیست سیاهه نبوده و بنده طبق شهود که داشتم شکایت کردم و خانمم بازداشت شد و خانمم با مامور دست به یکی کردن داخل گزارش مامور نوشته 24 قلم از جهیزیه داخل منزل نبوده و بنده دادگاهی شدم و لایحه نوشتم که برده اند به دروغ میگویند نبرده اند. خواستم ببینم در نتیجه بنده باید اون اقلام پولش پرداخت کنم درصورتی که به دروغ گفته اند و 8 سال زندگی بوده قابل استهلاک هستند؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام درصورت نبود اقلامی در لیست جهیزیه باید مثل و یا در صورت نبود مثل قیمت آن پرداخت شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با هزینه اقلام را بپردازید و یا عین آن را تهیه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مثل و یا در صورت نبود مثل قیمت آن پرداخت شود